Herbalife onafhankelijke distributeur België- Onze nieuwe website!


Herbalife onafhankelijke distributeur België! Onze nieuwe website >>>>>

http://www.goherbalife.com/goherb/nl-BE

product-range prodottiET_5
1
ONZE PRODUCTEN

Of u nu uw gewicht wilt beheersen, de gezondheidsbehoeften van uw lichaam wilt ondersteunen of u jonger wilt voelen en er jonger uit wilt zien, de productlijnen van Herbalife kunnen u helpen om al uw doelen te bereiken.

ZAKELIJKE MOGELIJKHEID

Heeft u er genoeg van om voor anderen te werken? Wilt u uw eigen baas zijn? Wilt u zelf uw inkomen bepalen en wat extra verdienen als appeltje voor de dorst? Dan bent u niet de enige!

Sommigen durven de stap echter niet te nemen maar u staat op het punt om te kiezen voor de zakelijke mogelijkheid van Herbalife.

Team San Marino Hotel Palace Kollegen aus Bayern Teamwork is Dreamwork Wellnesscenter Sendling

Team Torino LA Santa Monica Fitclub Team Shannon

De zakelijke mogelijkheid van Herbalife biedt u de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt aan uw eigen business. U kunt kiezen waar en wanneer u werkt en hoe u uw business structureert. Natuurlijk hangt wat u eruit haalt af van wat u erin heeft gestopt maar met Herbalife is dat uw eigen keuze.

Maar u heeft ook de zekerheid dat u ondersteuning krijgt van een succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf.

Met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten, u heeft hier dan ook geen opleiding of ervaring voor nodig. Een ervaren onafhankelijke Member leert u alles wat u moet weten en blijft u ondersteunen en helpen om uw business te ontwikkelen.

Inkomens zijn van toepassing op de weergegeven individuen (of voorbeelden) en niet standaard. Bekijk vooor gemiddelde financiële gegevens het Statement of Average Gross Compensation betaald door Herbalife op Herbalife.com en MyHerbalife.com.Een Herbalife Member Pack (HMP) (45,00 Euro) is een start kit met een selectie van Herbalife sample-maat producten, hulpmiddelen en andere materialen die u kunnen helpen bij het opstarten van uw onderneming als Onafhankelijk Herbalife Member.De HMP is verkrijgbaar bij een Onafhankelijk Herbalife Member of Online in het Engels of Spaans. *Huidige prijs van het Herbalife Member Pack vanaf 7 maart 2014. BTW en verzendkosten niet inbegrepen. Prijzen kunnen veranderen zonder kennisgeving.

Neem contact met mij vandaag!

SABRINA

Distributeur Herbalife sinds 1994

Sasa 2010_HER1

https://www.goherbalife.com/goherb/

Tel.:

USA: +12143290702
Italia: +393462452282
Deutschland: +4952337093696
Facebook: http://sasafb.fitmy.biz

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s